ÉrtÉKbecslés
Újságokkal gyújtunk be,
az egyik címlapján teljes alakos fotód,
a másikban két versem.
A bulvárszemét gyorsan belobban,
mosolyogva nézzük, hogyan hamvad el
Berki Krisztián és Ördög Nóra.
A Jónás és Grecsó-sorok tartósabbak,
előbb felkunkorodnak, megemelkednek,
szárnyra kapnak,
csak utána válnak semmivé.
Te mégis a Blikket tartod többre,
mert az színes, és az egész ország veszi.
Igazad van, de én inkább maradok az ÉS-nél,
tüzelőnek jobb híján az is megteszi.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-09-28 13:03:46
Utolsó módosítás ideje: 2015-09-28 13:03:46