Lement a nap régen
Észre vehetném, hogy lement a nap régen,
csillagok pislákolnak a sötét égen,
könnyen megbotlom, mert nem látom az utat,
az erőtlenségem elesettnek mutat
némi elszántságot az előrejutás
tétovaságával, nem lehet szó futás
elhamarkodottságáról, amíg sötét
előttem, utánam, körülöttem az ég.
Jó lenne, ha végre cselekedetemnek
ura lehetnék, mint a nagy szerelemnek,
amely veszedelmes volt vagy hatvan éve,
szolgálatért sok évet adott cserébe,
ezzel elodáztam a végső szerelmet,
éveim, perceim szaporábban telnek.
2015. szeptember 27.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-09-27 11:43:42
Utolsó módosítás ideje: 2015-09-27 11:43:42