ELHIVATOTTSÁG avagy válasz a „miért épp a költői pálya?” kérdésre
Vinni kéne már valamire
De mire
Az orvosihoz hülye vagyok
A hangszergyakorláshoz lusta
A sporthoz puhány és ügyetlen
A vászon és a festékek drágák
A magyar szakon magas a pontszám
A diplomához nincs nyelvvizsgám
A teológiához hitem
Normális foglalkozások kilőve
Mit kezdjen magával
Akinek segglyuka kicsi a drogcsempészethez
Aki a pornóhoz nem elég jó nő
A prostisághoz leszbi
A sikkasztáshoz tisztességes
A bankrabláshoz gyáva
A kolduláshoz önérzetes
Nem vagyok jó semmire
Ezért költő leszek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-09-21 13:39:33
Utolsó módosítás ideje: 2015-09-21 13:39:33