Csont, vázak, halál, fejek - avagy van-e élet a halál előtt
Csont
Vázak
Halál
Fejek
Mindenütt
Csontvázak szeretkeznek a park füvén
Halálfejek vigyorognak a képedbe
Csontvázak támasztják a kocsmapultot
Halálfejek kacsintanak rád cinkosan
Csontvázak sztriptízelnek a legénybúcsúkon
Halálfejek szemeznek veled
Csontvázak tolják a bevásárlókocsit a Tescóban
Halálfejek mondják be a híreket
Csontvázak váltanak jegyet a moziba
Halálfejek kérik a csókodat
Csontvázak járnak wellnessezni a fürdőbe
Halálfejek szopnak le tövig
Csontvázak állnak kacéran a sarkon miniszoknyában
Halálfejek kérik tőled reggeli kakaójukat
Csontvázak lógnak fürtökben a buszon
Halálfejek éneklik a Himnuszt
Csontvázak rúgják a labdát a Reálban
Halálfejek integetnek a vonatablakból
Csontvázak várnak haza ebédre
Halálfejek adnak jóéjt-puszit
Csontvázak vizsgáztatnak osztályoznak
Halálfejek elemzik röntgenképedet
Csontvázak kísérnek karonfogva buli után
Halálfejek közlik hogy fizetésemelést kapsz
Csontvázak tolakodnak eléd a menzán
Halálfejek kukkolják a kulcslyukon ahogy maszturbálsz
Csont
Váz
Halál
Fej
Mindenki
Anyád apád nagyszüleid testvéreid gyerekeid unokáid
Szerelmeid barátaid ellenségeid
Az ismerősök az idegenek
Csontváz és halálfej vagy te is
A szétszórásig
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-09-07 17:41:09
Utolsó módosítás ideje: 2015-09-07 17:41:09