Vanitá di vanitá
Ladik Katalin Művésznőnek ajánlva
Kőházban kőszívű asszony
Zöld szemével magához vonzza a kék tengert
Apály és dagály úgy váltakoznak
Ahogyan kedve telik
Az Istennőnek egy fia van és két melle
Az egyiket összerágta a gyerek
A másikat nem adja nem adja
Piócákat tapaszt rá úgy élvezkedik
A víz hereként csapkodja a sülborostás kerítést
Közel van be nem bocsátják
A csónakot rövid láncra verték
A festék lekopott róla
Most algák alá bújik
Szégyenében hogy szopja a tengert
Minden és mindenki szopni akar
Ha jut csecs ha nem
Szív
Meg-
Szív
A gyomor meleg
Tej helyett hideg kavicsokat emészt
Lenyelt anyákat zúz
Sirályok röppennek elő belőle
Guanójuktól megőszül a kacér nő hínárhaja
Fogai igazgyöngyökként hullnak ki
Szája puha forró üreg
Fekete lyuk a tejutat
Saját emlőjét cumizza vele
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-09-07 17:40:23
Utolsó módosítás ideje: 2015-09-07 17:40:23