veszteség (2)
annyi év önámítás után
kiderült hogy nem is szeretsz
ugyan mért is szeretnél most
ha már akkor sem szerettél
vártalak mint egy vérfarkas
vérprofin kisminkelve magam
mohón a húsz év távlatából
előrántani a semmiből
de a semmiből nem lesz semmi
legfeljebb egy újabb hazugság
lejárt szavatosságú álom
mintha lennék az istened
ki megformállak magamnak
de már tudom melléd fogtam
semmim voltál semmit kaptam
húsz év távlatából látom
nem vagy nekem nem is voltál
és ma végképp leírtalak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-08-31 18:09:54
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-31 18:09:54