Élettársi (v)iszony
Az élettársi viszony
A másik szarszagának megszokásával kezdődik
Azzal folytatódik hogy én pumpálok helyette
Úgy végződik hogy legszívesebben őt majd
Magamat húznám le
A számat ezután kizárólag rá fogom használni
Őt becézni
Őt leordítani
Őt kielégíteni
Fő hogy tudjam a pofáját befogni
Aztán jön a féltékenység
A rúzsára a körömkeféjére
A vécépapírjára az intim betétére
Rá mert magához nyúl
Rám mert hozzáérek
Csak a kezét fogom meg
Csak az arcára adok csókot
Lássa nem használni akarom
És tényleg már kihasználni se akarom
Se élni se visszaélni vele
Az élettársi viszony
A másik szarszagának megszokásával kezdődik
Azzal folytatódik hogy a kedves klotyóillatosítót vesz
Úgy végződik hogy már csak őt húznám le
Magamat nem vele
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-08-31 11:33:45
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-31 11:33:45