PerFOR(WO)MANsz
Mindig csak a pinára gondolok
Lepukkant nők lepukkant lucskosára
Levegőtlen külvárosi házak romkocsmák
Beöklözött ablakai ezek a lukak
Vakok éhesek szomjasak
Ki-be jár rajtuk a szél meg minden
Ki be ki be ki be
Mindegy ki és kibe
Koszos büdös egérodúk
A művésznőké is épp ilyen
Éljen a vetkőzős performansz
Hívjuk a tévét kamerákat ide
Csináljanak szagos filmet
Ha mernek
Ha végre egyszer nem mellé
Vernek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-08-31 11:31:58
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-31 11:31:58