Metamo(r)fózis
Az agyonnyalt dívák után egy punk
Csajra vágyok
Legyen koszos büdös igénytelen
Ne zuhanyozzon szex előtt
Reggel ne ágyazzon be
Másnaposságra tejet igyon zacskóból
Gabonapelyhet hozzá kézzel
A földön üljön asztal minek
Reggel se fürödjön ne mosson fogat
Árasszon állandó savanyú fűszagot
Meg a múlt heti ondót
Esküszöm nem lennék féltékeny
Legyen közös minden a lakás a gangon
A lehányt lepedő az elhasznált lyuka
A szemünk a szánk a gyomrunk
A szőrünk a pengénk
A céltalanságunk a perverz terveink
A tüntetésünk a félelmünk
A pasijaink akkor is ha eddig leszbikus voltam
Akkor is ha eddig különálló ember voltam
Ha eddig ember voltam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-08-24 13:24:53
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-24 13:24:53