A tacskó
A csajom olyan régi bútor hogy azt hiszi most is luxus a kaviár
Ezért teszek a csomagjába egy kis üveggel
A dobozos székelykáposzta chilis bab paradicsomos húsgombóc mellé
Kap még tíz májkrémet egy üveg olívabogyót és egy kétkilós száraz kutyakaját
Hihetően hazudja hogy éhezik
Pedig tudja hogy tudom hogy teli a kamra meg a garázs
Egész hátralévő életében nem fogy el
De kell ez a sajnáltató szertartás szex előtt ismer már
Tudom nem szeret úgy mint a kutyáit
Ezért a büdös dögöknek (szám szerint tizenkettőnek) külön udvarolnom kell
Megszoktam hogy mindenki irigyel
Közben az ebek után állok avagy hasalok a rangsorban
Fő hogy kitartóan lefetyelek
Dolgom a hókirálynő lábának melegítése
Hideg eres deformált szétnyomta a körömcipő
Azt mondja tacskó vagyok még hozzá de azért jó hogy vagyok
Rajtam kívül senkit se érdekel senki se félti
A semmiért vár el valamit
Neki alanyi jogon jár minden pusztán azért aki
Épp nála vagyok mikor meghozzák a csomagot
Reklamál hogy kifolyt az olajbogyó leve
Mire a postás azt feleli de hát a pinának is folyik a leve mégis jó
Erre kedvesem ledorongolja ilyen ocsmányságot
Az ő jelenlétében nem lehet mondani
Irigy hogy mások pinájának még van leve dörmögi a postás
Én pedig bekísérem a nagyasszonyt és megnedvesítem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-08-11 06:24:29
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-11 06:24:29