Hörcsög kontra Bukowski
A hörcsög akváriumát egy Bukowski-kötettel fedem be,
ki ne ugorjon.
Az íróról senki nem gondoskodik,
ő is az üveg rabja,
de az állattal ellentétben hagy hátra valamit
az ürülékén kívül.
Más lényegi különbség nincs.
(Ha csak azt nem vesszük számításba,
hogy a szar bekerül a biológiai körforgásba,
a nyomdafesték meg károsítja a környezetet.)
Minden és mindenki szabadulni akar.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-08-11 06:20:49
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-11 06:20:49