Pálfy Gabi
Hiány
Van nekem egy emberem,
Amúgy, nem is enyém -
Azt hiszem, hogy szeretem,
Vagy csak nagyon kell nekem:
A világgal felér.
Nem kell vele agyalnom,
Szó se kell, ő megért,
Lopva lesem, ha lehet
Kezét, lábát, szemét.
Simogatnak szavai,
Úgy érzem, ő hazai:
Rám hagyta a nevét.
Számolom a másodpercet,
Levegőt se veszek,
Tartóztatnám magam mellett,
S ügyefogyott leszek.
Kérdezgetném, bámulnám,
Innám jelenlétét,
Vagy inkább csak tartanám,
S érezném, ahogy véd.
Körbevenném teljesen,
Eggyé lennék vele,
Elégedett lennék nagyon,
Ha vele lennék tele.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-08-06 15:19:59 Utolsó módosítás ideje: 2015-08-06 15:19:59
|
|
|