nemes penész
nyakkendőt veszek a kínaiban
hogy élethű fiúkurva legyek
így megyek a sznob vén picsámhoz
hadd teljen bennem kedve
lyukakban élek mint a patkány
ami kirágja magát egyszer
az öregasszonyok üresek belül
teli vannak bejáratott üregekkel
az idős testekhez sose növök hozzá
amit elvárnak azt teszem
ölelek félek hányok
megint nem találom amit keresek
csak a beleegyezési korhatár adott
az nem érdekel senkit élvezem-e
se férfit se nőt
és engem se
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-08-03 09:28:51
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-03 09:28:51