Hiába mondják hogy normális vagyok
Nem veszem be
Ahogy azt se hogy megőröltem
Nem hiszek el senkinek semmit
Mégis bárkinek belebújnék az ölébe
Eddig a mocskot szerettem
Most örülök a tisztaságodnak
Akkor is ha sokat hazudsz
És még többen átmentek rajtad
Akkor is ha rajtam kívül senki se hiszi el rólad
Hogy jó vagy
Akkor is ha nem velem