A Királynő születésnapja
A Királynő talpig fehérben vonul át
A színarany termen
Meg-megáll hogy fényképezzék
Mosolyog is frissen maratott fogsorával
Csak a szeme emberi
A kontaktlencse mögött
Orchideát meg gratulációt kap több százat
Azt nem kérdezik hogy érzi magát
Evett-e ivott-e ma eleget
És fáj-e a keze amit elégedett a hajsütővas
Mosómedvebundából a termál medencébe
Csak bele ne fulladjon Őnagysága
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-08-03 09:27:14
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-03 09:27:14