(T)rend
Trendinek kell lenni
Ő-zni a krumplit a boltban
Az embereket elkapálni
Trendinek kell lenni
Egészségtudatosan
Inni szívni
Trendinek kell lenni
Greenpeacesnek
És fogyasztani fogyasztani
Trendinek kell lenni
Igazi férfinek igazi nőnek
És a gendert hirdetni
Trendinek kell lenni
Hatévesen felnőttnek
Hatvan évesen játszani
Trendinek kell lenni
Ha akarsz ha nem
Lenni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-07-27 09:31:18
Utolsó módosítás ideje: 2015-07-27 09:31:18