mint egy kis libapásztor lányka
azt se tudtam hogy szép vagyok
csak futkostam céltalanul mezítláb
féltem a rendőrautótól
mintha bármi rosszat elkövettem volna
pedig csak szerettem
most én vagyok a pásztor és a liba
lánykák után járok
magamat kergetem
nem csak a lábam meztelen
már nem szeretek