vámPÍR
már harmadnapja alszik
nem kér a tejből a kifliből
nem hagyja magát tovább etetni
csak a véremet akarja
de azt nem adom nem adom
hiába mondom hogy a vámpír
báthory csupán legenda
a szüzek vére nem fiatalít
és különben se vagyok szűz
nem kérdez semmit
azon kívül hányban születtem
van-e fertőző betegségem
mikor jön meg a mensim
és mit kérek érte
egyre mantrázom hogy
nem adom nem adom
egyedül ő kell
a válaszaimat mintha nem is hallaná
lehet hogy ő is csupán legenda
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-07-27 09:29:58
Utolsó módosítás ideje: 2015-07-27 09:29:58