az IGAzi
Más költők miért nem írnak
Kedvesük ehetetlen főztjéről
Hagymás-tejfölös hal utáni leheletéről
Ügyetlenül csókoló cserepes ajkáról
Kiváltani is elfelejtett memóriajavító tablettáiról
Lyukas büdös felszaladt harisnyájáról
Cipődeformálta megfeketedett lábkörméről
Gyulladásos reggeli vizeletéről
Vécétetőre fröcsögött híg székletéről
Combpihe borzoló takaró alatti szellentéséről
Zöld spenóttal lehányt rózsaszín párnájáról
Sárga és barna pecsétes bugyijáról
Lefolyóba ragadt alvadt vérdarabjairól
Elpúderozott műtéti hegeiről
Fiók mélyére süllyesztett retusálatlan fotóiról
Más költők miért nem írnak
Igazi kedvesükről
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-07-20 09:04:45
Utolsó módosítás ideje: 2015-07-20 09:04:45