Önzés
Mi lesz velem
Így hogy már nem vagyok nimfomán
Nem érdekel a pornófilm nem nyúlok magamhoz
Nem csapom a szelet másnak
Ilyen még nem volt hogy csak te kellesz
Mi lesz velem
Nővé tettél ahogy azt a meleg fiút férfivá
Aztán írtál neki egy búcsú sms-t
Mi lesz velem
Ha már nem hiszed el
Hogy magadért szeretlek
Hogy nem a hírneved kell és nem a házad
Ha már nem adod magadat
Mi lesz velem
Ha már nem tudlak szeretni semmiért egészen
Mi lesz velem
Ha meghalsz és halott maradsz a legmenőbb orvos se támaszt fel
Többé nem támadsz rám se szóval se tükörrel
Ha már nem leszel nem az érdekel a mennybe vagy a pokolba soroltak
Hanem hogy mi lesz velem hogy VELEM mi lesz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-07-20 09:03:41
Utolsó módosítás ideje: 2015-07-20 09:03:41