Sakk-matt
Szerelmemnek, aki arra kért, írjak helyette verset, mondjam ki a gondolatait.
Azt mondod szeretsz
Elhiszem mert el akarom
Melletted nincs más dolgom
Mint megenni a vacsorát
És hogy rendben legyen a székletem
Csakhogy én nő vagyok
Nem is akármilyen
Vagy csupán voltam
De mit tettél velem
Nem tudom magam
Senki másnak megmutatni
Vagy másnak mutatni
Egyszer már királynő voltam
Újra paraszt lettem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-07-20 09:02:37
Utolsó módosítás ideje: 2015-07-20 09:02:37