Szép szemedben olyat láttam
Szép szemedben olyat láttam,
talán soha nem felejtem.
Jobb lesz nekem mégis messze,
nem itt, és te a túlparton.
Ring a tavon ezer levél.
Azt üzenem mindeniken,
oly szépen nézel az égre,
jobb lenne nékem ott felül.
Cseppkőbarlang hús szívemben.
Óriás barlangokban járok.
Oly sötét van és oly hűvös,
engem ott meg nem találnak.
Minden este ezer csillag
pislákolja szívverésem,
én itt lent, ők fönt magukban
várjuk, hogy aludjunk végre.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-07-19 23:54:10
Utolsó módosítás ideje: 2015-07-20 00:05:12