Hollywoody színészek
Akciófilmbe illő jelenetek,
háztetőkön ugráló emberek.
Dracula megelevenedett !
Erre van a pókem - berek.
Jurasic parki körkép,
éneklő héttörpék.
Csipkeróza álma -
az egy mesedráma.
Egész nap csak mozit
nézünk, s hozzá csokit,
popcornt,szotyit, chipset
majszolunk - s beefsteak
mustárral jár hozzá.
Szórakozhat a család.
Hulk is itt a tévében
kocsikat gyűr ő éppen.
Nem beszélve Batmen-ről,
ki sok gonosz embert tör.
Donald kacsa, grizlimedv' -
Itt látható Disnylend !
Maci laci a málnát
lopja, amíg az álmát
Bubu maci alussza -
Legújabb sztár a spongya.
Hollywoody színészek -
főleg akkor ha péntek,
vagy szombat van eljönnek -
A tévéből köszönnek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Sztárblog-dokk-i versekFeltöltés ideje: 2015-07-05 09:02:32
Utolsó módosítás ideje: 2015-07-05 09:02:32