A-ból B-be
Két nőm van,
az egyik riportot készít, a másik havat lapátol.
Az egyik a kazetta A, a másik a B oldala.
Mindkettőt irigylem és sajnálom.
Csak úgy becsengetek hozzájuk,
simán ajtót nyitnak, A pár bók, B némi apró fejében.
A pezsgőzni hív, B fröccsözni,
egyik se ízlik.
A Zsolnay tálcán kínálja magát, B papírtányéron,
mindkettő rágós falat.
A cobolybundát visel, B birkabekecset,
mindkettőről lekerül minden.
A szeret, B is.
A-t B-vel, B-t A-val csalom.
Mindkettőt próbálom szeretni,
egyiket se tudom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-06-29 11:01:09
Utolsó módosítás ideje: 2015-07-18 21:06:33