csiribú
egy ideje nem így alszom el
talán kényelmetlen volt hason
latokkal a fejemben és hinni
hogy varázslatos költő lettem
aki egy csettintéssel tölti meg
az első sorokat és a cifrább
szavak csak a női segédeim
belendített forgótányérjai de
nem vonz már ez a szakadozó
sátras közönséges cirkusz
elvándoroltam végre és azóta
kizárólag hajnalban keltem
az illúzió látszatát
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-06-22 17:41:39
Utolsó módosítás ideje: 2015-06-22 17:41:39