Ő(s)z
Főállású szerelmes vagyok beléd Királynőm
Dolgozni akarok rajtad alattad benned helyetted
Sovány inas őzhúsban kérem a fizetésem
Azt hazudom ezer évig fogsz élni
És örökké fiatal maradsz
Hogy együtt használhassalak az idővel
Kiporciózlak magamnak minden napra
Sírva eszem a szarvasgombás rántottát
Amit szeretettel készítettél nekem
Nem tudom miért csapom agyon a molylepkét
És téged akinek baldachinos ágyában fekszem
Miért nem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-06-22 16:55:22
Utolsó módosítás ideje: 2015-06-22 16:55:22