Függés
Négy évesen azt hittem,
hogy mindenkit, aki meghal, bemondanak a híradóban.
Aztán mikor Nagypapát kihagyták,
már nem akartam a medencébe fulladni.
Huszonnégy évesen eladtam magamat,
a magánéletemet, a családomat, a szerelmeimet.
Bekerültem pár újságba,
de még mindig nem voltam a tévében.
Mama a kórházban műtét után, kemo előtt.
A hasvizét leszívták, csak a rák maradt benne.
Ötvennégy éves, szerepelt pár színházban, koncertteremben.
Mégse érdekel senkit. Mégse segít semmi se.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-06-08 13:17:03
Utolsó módosítás ideje: 2015-06-08 13:17:03