Gerontofil vs. szociális otthon
Tizenkét órázás, éjjeli műszak, pelenkacsere,
szartakarítás falról, vaginából, protkó alól.
Az önálló seggtörlés gyakoroltatása.
Memóriajáték két kártyával.
Vigyázni, nehogy az orrukba dugják a csirkecombot,
vagy a fejükre húzzák a zoknit.
A demens bácsik álló farkának eltakarása
a látogatók elől, már ha jönnek egyáltalán.
A pucérkodó nénik rögzítésként eufemizált ágyhoz kötözése.
Fürdetés tescós samponnal,
mert az olcsóbb, mint a rendes tusfürdő.
A kiütések hintőporozása.
Szagtalanítás, és elszagolás.
A hypót jó magasra tenni, mert még Bambinak hiszik.
Hulladokumentáció.
És az igazi tragédia, hogy előtte tilos őket szeretni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-06-08 13:16:31
Utolsó módosítás ideje: 2015-06-08 13:16:31