Álom és teremtés
1.
A kisemmizett idő
Fölöttünk áll s nevet
Elöntött árterek
Jajongó fái sírnak
2.
Az udvar
Sűrű rengetegébe vesző
Ártatlan sikolyok
3.
A tárgyak felszívják a tudatomat
Képes vagyok egyáltalán koncentrálni valamire?
Akaratlagosan gondolom a gondolatokat
vagy azok csupán történnek velem?
Mindenből csak
a felületeket érzékelem
és
Minden mást csak sejtek?
4.
Az a rengeteg nap. Amíg élt. Ameddig önmaga volt.
Nem formálta át a külvilág nyomása.
5.
Átszűri magán a valóságot
Az ébrenlét vezérli
6.
Nincs mondanivalóm. A hétköznapok maguk alá temetnek.
A testem él – hányszor tudatosul ez még bennem?
7.
Az álmodás tudatát tenni realitássá.
Belátni, hogy a nyelvvel
semmi sem átadható.
8.
Átjáró egy új realitásba
Álom és teremtés
A végtelen peremén
Jéggé fagysz és darabokra törsz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-06-04 00:40:42
Utolsó módosítás ideje: 2015-06-04 00:42:53