kiLINCSELÉSEIM
I.
elveszem a testápoló szüzességét saját kupakjával
sűrű fehér vérén szánkózok a karácsonyi képeslapba
tuják hajolnak meg előttem
a lámpavasnak erekciója támad
sápadt tejes fényt fröcsköl kabátomra
II.
a néni akinek kezét fogom csak azt kérdezi mit kérek
azt nem hogy hogy vagyok
életfogytig kopogtatok üres lakások ajtaján
kinyitják nekem ezért megyek tovább
III.
horpadt köztéri hell-es dobozokban laknak
akik soha többet nem isznak semmit
már nem számítanak mert nem fizetnek a boltban
kocsik jönnek felvesznek vagy elütnek
a lépcsők így se úgy se vezetnek sehova
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-06-02 19:13:50
Utolsó módosítás ideje: 2015-06-02 19:13:50