Fogadd el a világot
Mit is vesztettél el, talán épp önmagad,
nem ujjongna senki, ha előkerülnél,
ha rádtalál valaki, úgyis letagad,
mert haszontalan vagy, akkor sem örülnél,
mikor boldogságot okozhatnál ezzel,
akit régen szeretsz, most megismerhetne,
dalra tanítanád, bölcsen, türelemmel,
hogy rádmosolyogni mindig legyen kedve.
Szeretteiddel reménykedjetek néha,
amit elvesztettél, egyszer megtalálod.
Egyedül örülni szomorú portéka,
tudd meg ki vagy, és fogadd el a világot!
2015. május 30.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-06-02 04:16:06
Utolsó módosítás ideje: 2015-06-02 04:16:06