MEDúza
1.
Félig megevett halak úszkálnak az akváriumban
A természetbúvárok mosolyogva fojtják meg magukat
Egy vízi kígyóval
Lányaik csigákban laknak
Míg beléjük nem petéznek a csiborok
Akkor elszöknek velük a levelek alá és vígan ívnak
A haláltól nem félnek csak a ráktól
A nem-szerelmesek azért tartanak medúzákat pórázon
Mert titkon öngyilkosok
Akarnak lenni de nem mernek
2.
A boltos néni nyelve teli van legyekkel
Talán előző életében béka volt
Talán túl sok dög szorult bele
Azt kérdezi kérek-e fagyit
Naná hogy kérek éhes vagyok szeretetéhes
Kekszdarabkák helyett fogakra harapok
Becsapott gyerek-ízűek
3.
A gombaárus asszony szép és szőke
Ő a legdrágább a piacon
Mert nem csiperkét árul
Hanem saját nemesített hüvelygombáját
Ami porrá törve vagy pizzára téve is kiváló
Afrodiziákum
Én csak szagolgatni szeretem
Az ingyen van
A többit a perselymalacoknak hagyom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-05-25 11:00:53
Utolsó módosítás ideje: 2015-05-25 11:00:53