Hétköznapi nők
Hétfő
Piás, drogos énekesnők videóit nézem:
Amy Winehouse-t, Mia Martinit.
Mindegy, csak kellőképpen lerobbant legyen.
Kedd
Cigány banya ül mellém a buszon.
Szódásüveg-szemüveges, lófarkas, lófogú.
Orrlyukai gőzölgő csatornanyílások. Patkány vagyok.
Szerda
Macskássy bácsi dicsekszik
pénzen vett nemesi származásával, hamis kitüntetéseivel.
Feleségével már nem, mióta amputálták a mellét.
Csütörtök
Gombát veszek a piacon egy szép, szelíd szőke asszonytól.
A fiát ismerem, ugyanabba a suliba jártunk,
hírhedt gazember volt. Én még nem.
Péntek
A bódés néni mindent nagyon drágán ad,
de nála bármit lehet kapni, amit szem-száj megkíván.
Én csak egy puszit kérek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-05-25 11:00:07
Utolsó módosítás ideje: 2015-05-25 11:00:07