Hollógyűrűzés
Anyám meghalt és már nem tudja
Én hogyan végzem
Végzem-e valahogyan
Vagy a döglést is félbehagyom mint mindent
Olyan jó ebben a meleg szétesettségben
Konzervkaján konzervnőn
Gyűrűm ezüstbe foglalja aranyered
Kimerítettük a test határait
Innen kezdődne a szeretet
Kár hogy nem tudom megsimogatni
Belső szerveidet
Egyszerre jön rám tőled a hasmenés és a hányinger
Mégis hogy lássalak
Csak a szemem nem adnám neked
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-05-11 09:32:31
Utolsó módosítás ideje: 2015-05-11 09:32:31