Korona
Egy éttermi szalvétára
Egyél Királynőm nem fogsz elhízni
Gyorsan ölő méreg vagyok kristálypohárban
Döglenek utánam a szebbnél szebbek
Az emberek vagy áldozati bárányukat
Vagy hentesüket keresik
Én a kettőt egyben
Harapj véresre aranykoronáddal
Szívj üresre hyaluron-száddal
Töröld belém műkönnyeidet
Valaki előétel akar lenni valaki desszert
Te illemből válogatsz kicsit
Én fogamat csak rád fenem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-05-11 09:31:53
Utolsó módosítás ideje: 2015-05-11 09:31:53