Elképzelem
Elképzelem
lázadozó hajad,
a vállaid fölötti holdat.
Panelszobám
régészeti árok.
Ma nem tudok álmodni rólad.
Szemeidben
elfér egy megtalált
ország összes lázas katángja,
szemeidbe
beleillek én is,
s minden szerető, aki árva.
Mintha magam
is csak vendég lennék,
mintha egy éjszakára benned.
Nem lehetünk
halhatatlanabbak,
nem lehetünk meztelenebbek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-05-07 08:52:29
Utolsó módosítás ideje: 2015-05-07 08:52:29