Kandalló
Három napig boldog voltam
De megfertőztél már nem tudom szeretni
Az egészséges dolgokat
A régi szép karácsonyi bálok hova tűntek
Az iskolai kefélések
Mikor egy fiú megujjazott a mosdóban
A te nevedet kiabáltam közben
Hol a fenyőerdei ház kutyával kerttel
Az Árkádba járunk kitömött szarvast
Műhavat látni
Az óvodában vigyáznom kell rád
El ne rabolj egy mikulássapkás gyereket
Minél rosszabbul nézel ki annál jobban
Kívánlak
Tönkreteszlek hogy rám szorulj
Lyukas zokni fekélyes lábra
Fehér hajú és fogatlan banya leszel
Alád gyújtok
Három napig voltam boldog
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-04-20 09:44:04
Utolsó módosítás ideje: 2015-04-20 09:44:04