Nyomot hagyni rajtad
Hogy el ne feledjél
Kék-zöld foltjaid láttán
Kedvem támad ütni még
Partvisnyéllel övvel kutyalánccal
Dugni mindennel ami beléd fér
Szorítani az imádott nyakat
Bűneimért büntetni míg ver az ér
Orvoshoz kéne mennünk
Egymás ellen védő-oltásért