Bari-kád
A hányásszagú kádban fekszik
Vérzik a lába elvágta
Egy falhoz vert borosüveg
Talpán piros száj nyílik csókra
Mint egy stigmatizált szenté
Csupa seb a teste
Tömjén helyett hígító-szagot fúj
Nem hall így csak önmegnyugtatásból
Maradok nála ma este
Letakarom a fejét szex közben
Hogy megalázzam
De előtte jól megnézem magamnak
Legyen mire élveznem
Anyám halott
Az exem már nem ember
Hitetlen vagyok
Nincs aki megbocsásson
Vagy megbüntessen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-04-20 09:43:00
Utolsó módosítás ideje: 2015-04-20 09:43:00