Halálok
Féltékeny vagyok arra aki tönkretesz helyettem
Nem az én kezem nyomát viseled arcodon
Hogyan csináljak embert belőled
Ha a Teremtő is belebukott
Szádban pina helyett pia
Üres üveg a hiányod
Már nem én döntelek szőnyegnek ágynak
Nem kell lökni a lépcsőn esel magadtól
Úgy fulladsz a fél méteres tóba
Ahogy leugrottál az első emeletről
Ahogy azt hazudtad HIV pozitív vagy
És bevettél két levél C-vitamint hátha megöl
Röhögtess másokat ne engem
A szememben már nem nősz és nem csökkensz
Nem féltelek
Nélkülem nem tudsz élni és meghalni se
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-04-13 10:25:41
Utolsó módosítás ideje: 2015-04-13 10:25:41