Tör(l)ődés
Félek hogy impotens leszek annyira szeretlek
Rászoktatsz a boldogságra
Ehhez képest minden erőltetett menet
Te a száj vagy én a seb
Nem is kell a magamévá tenni
Hozzám tartozol mióta láttam a véredet
Nem bírok elélvezni nem bírok ellenállni
Önzően örömködök
Nem tudok helyetted fájni
Ha csak törődés kell hát törődök veled
Ha azt mondod az élet csupa takony és hígfos
Kifújom az orrod és megtörlöm a feneked
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-04-13 10:24:54
Utolsó módosítás ideje: 2015-04-13 10:24:54