A hattyú
Recsegve erőlködő vonaglásod hogy nő legyél
Utoljára
Konszolidált nyakamba-nyögésed
Kis élvezet után nagy sírás
A félelem hogy nélkülem halsz meg
Tudom csak ágymelegítőnek kellek
És soha nem vállalnál
Még magad előtt se
Higgy felszínes skalpvadásznak
De most hogy lefeküdtem veled
Már nem az a tetszetős idegen vagy a tévéből
Egyszerre több és kevesebb
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-04-06 23:08:27
Utolsó módosítás ideje: 2015-04-06 23:08:27