PORond
PORond
Utálom a sznobizmust mégis egy lady kell
Utálom a műanyagot mégis egy szilikon nő kell
Néha perverzebb ha csak nézel
Mintha történne valami
Mire reflexszé válsz
Már csak emlékoldal leszel
Álmomban számolom a légvételeidet
Élsz-e
Bocsáss meg hogy nincsenek hozzád méltó szavaim
De minek magyarázat
Te is tudod hogy a sátrakat lebontják
És hogy a nevettetők a legszomorúbbak
Mutatványos vagy
Csodálni lehet szeretni nem
Azt akarom hogy érezz
Bármit
A tűt a puha tánccipőben
Ami a tapstól nem véd meg
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-03-29 13:47:49
Utolsó módosítás ideje: 2015-03-29 13:47:49