Ráadás
Együtt pocsékolunk
Én a fiatalságomat
Ő ami még hátravan
Azt mondta három nappal előtte szóljak
Hogy helyrejöjjön az arca botox után
És mert szeret várni ha van kire
Egész pénteken rakja a kályhát
Kidagadnak vékony karján az inak
Erőlködik senki nem segít neki
Hónalja ráncos és száraz az öregek nem izzadnak
Darakását készít
Eszik
Nyakán előpattannak az erek
Megöleli magát nincs vele senki én se
Táncol nincs kivel elesik nincs aki felsegítse
Már eldöntöttem
Őt tiszteletben tartom
Kihagyom a blogomból
Nem dicsekszem vele
Nem adom el a bulvárújságoknak
Egész szombaton lekvárt főz
Elhitte hogy szeretem
Forog a fakanál mintha nagyanyámat látnám
Forog a gyomrom
Mert én leszek a vasárnapja
Félek hogy nem tudom tiszteletben
Csak karban tartani
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-03-29 13:47:08
Utolsó módosítás ideje: 2015-03-29 13:47:08