1967
Légyottok lélekvesztőiben eveztünk
gyakran váltótársakkal élveztünk
combok között lappad az éjjel
látomásaink nyargaló égboltján
viseltes mocskos felhők úsztak
egy farmerben pár hónapig
ráztuk meg családjaink pilléreit
virággal kezünkben éltettük
a színesedő fiatalságunkat
ittunk reggeltől estig tompán
bámultuk a nem mozduló jelent
lüktetés zene szabadság béke
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Hinta és pacsirta (Budapest, 2006)
Kiadó: Unisher
Feltöltés ideje: 2015-03-23 10:44:12
Utolsó módosítás ideje: 2015-03-23 10:44:12