a csajodat is
miért hallgatsz
na jó akkor hagyjuk
inkább beszélek én
gyűlölöm ha németül beszélsz
fröcskölnek szádból a szavak
teázgatunk egy évben háromszor négyesben
mikor hazudhatsz
mondd találsz még egy ilyen srácot
akit arcba dughatsz
a szeretőd is sajnáltad tőlem
mert a swinger klubban
úgy tapadtam csiklójára számmal
hogy a faszod is fölállt
egyre csak latolgatod
melyikünk a jobb
nejednek is hazudtam már
tárgyalásokon fedeztelek ha késtél
emlékszel még
fogtam fejed
az A38-on a wc-csésze felett
a pálinkától mindig hánynod kell
a tömény pia a gyöngéd
leállíthatatlanná válsz tőle
akkorát élveztél
mikor ketten voltunk a puncijában
aztán szégyellted
kinyomtad a hívásaim
válasz nélkül maradtak az üzeneteim
letagadtattad magad az irodában
megpróbáltál kirúgatni a cégtől
irigy vagy
a csajodat is sajnáltad tőlem
ma ideköltözött hozzám
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-03-06 19:17:54
Utolsó módosítás ideje: 2015-03-06 19:17:54