Rubinpiros
Holló ízű joghurt az ég,
gyümölcstelen istenköpet,
a tél testes, kövér tehén,
istállója savós szövet.
Tejcsarnok lett a nagyváros,
ingyen író, járdán túró,
jégemberek farkaiból
arcunkba csap steril ondó.
Minden múló hóesésben
van valami nehéz tilos,
ott van a szex és a tehén,
fehér, fehér, rubinpiros.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-01-16 20:36:23
Utolsó módosítás ideje: 2015-01-16 20:36:23