Öleltél,
s több volt az
mint egy ágyvégre
firkált numera krétapora,
tabukat szaggattunk,
erkölcstelen
és visszataszítóan
vonzó volt minden,
ötleteltünk
s egymásra öleltük azt,
mit izzadásunkból
Isten tilthat,
vagyunk tolvajai
a paradicsomnak,
vagyunk
a homo-szex férgei
egymás húsában.