Puszedli angyalok
A havas város felrázott üveggömb,
rénszarvasmese, hófehérke-arc,
pillés palota benne a háztömb,
az éjjel kemény, kisminkelt ébenkvarc.
Egybeolvadó gót tornyok és felhők,
képkeret között elfolyó balett,
járdákon úsznak el ember-sellők,
a pláza cukros anyabálna-makett.
Drazsé-dekoros puszedli angyalok
neonreklám betűháza fölött,
szeretethiány utcán andalog,
szárnyakat keres két havazás között.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-12-14 20:58:02
Utolsó módosítás ideje: 2014-12-14 21:01:40