Nem is
Itt nem történt semmi évek óta.
Nézek mereven a nyári, fagyos tóra.
Minden emlék, mint egy idegen test
a testben gyógyszer nélkül kivetett lett.
Nem ismeri szám a szádat.
Nem illik rá, mint pohárra borpárlat.
Nem tud az ész semmiről sem.
Innen nem visz a láb már sehova sem.
Billiárd termekben sem koccanunk.
Nem dobunk három pontos kosarat egymásnak.
Nincs pad, amely ismerné közös árnyékunk.
Sosem voltak közös, buta kis vágyak.
Kutyák sem ugatnak ránk hajnalban.
Nem is nézek egyre erre a foltra.
Nem én kérdezgetem magamtól:
mi lenne, ha nem ez volna.
Mert nincs is ez. Most sem.
Sosem volt és még így sem lesz.
Nem nyikorgott soha az a kapu.
Minden fa kivágva már és minden erdő tabu.
Ott maradsz, ahova nem én tettelek.
És én ott maradok, ahova te soha sem tettél.
Hiába minden, ha nem is szerettelek.
Ha én mentem el. Ha sosem érdekeltél.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-11-27 22:18:06
Utolsó módosítás ideje: 2014-11-27 22:21:59